dijous, 2 de febrer del 2012

Alella fa un minut de silenci per la mort d'una dona en Granollers víctima de la violència masclista.

Una quarantena de persones han participat en el minut de silenci convocat per l'Ajuntament d'Alella per condemnar la mort d'una veïna de Granollers víctima de la violència masclista que s'ha fet aquest dilluns 30 de gener a les 12h a la Plaça de l'Ajuntament. Aquesta és una de les iniciatives recollides en la moció contra la violència masclista aprovada pel Ple municipal del passat dijous 26 de gener.
La moció, que va ser proposada per Gd'A i aprovada per unanimitat, inclou els següents acords:
Primer.- Convocar l'endemà que es produeixi un assassinat com a conseqüència de la violència masclista la ciutadania d'Alella a dur a terme un minut de silenci davant l'Ajuntament a les 12 hores del migdia.
Segon.- Dur a terme un minut de silenci en el ple del mes de novembre de l'Ajuntament d'Alella en commemoració del dia internacional contra la violència masclista.
Tercer.- Penjar l'endemà de l'assassinat, al balcó de l'Ajuntament un element que mostri el rebuig a la violència.
Quart.- Proposar als centres educatius del municipi que facin, si cal encara, més incidència en aquesta xacra per tal de formar en la convivència i conscienciar als nostres infants i joves, futurs adults.
Cinquè.- Convidar, especialment les associacions de dones del municipi (Associació de Dones d'Alella Montserrat Roig i Associació de Dones Solidàries d'Alella), així com a la resta d'entitats del municipi a participar dels minuts de silenci de manera activa.
Sisè.- Enviar còpia d'aquesta moció al Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i a l'Institut Català de les Dones Generalitat de Catalunya.
D.E.P

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada